fbpx

Ontmoet mij! Ontmoet ik jou?

 Al van jongs af aan houd ik van gezelligheid, kletsen, creatief bezig zijn, mensen om mij heen en nieuwe dingen leren. Ik koos op mijn 19e voor de PABO. Ik wilde iets betekenen voor anderen. Andere mensen een helpende hand bieden. Kinderen in dit geval.

 Ik ben trots op het feit dat ik 10 jaar in onderwijsland heb rond gelopen, waarvan 9 jaar binnen het speciaal onderwijs (Cluster 4 – Gedrags- en/of Psychiatrische Problematiek). Juist deze kinderen hadden een extra helpende hand nodig. Mooie kinderen, met een gemiddelde of hogere intelligentie en dan toch tegen leer- en/of gedragsproblemen aanlopen.

De waarom-vraag, heeft mij altijd bezig gehouden.

Zo kwamen de eerste cursussen op mijn pad en ben ik in 2012 mijn praktijk Brein In Beweging Bernaards gestart voor begeleiding aan kinderen en hun gezin. Ik merkte al gauw dat veel kids te kampen hadden met slaapproblemen en vaak ook de ouders. Na een zoektocht van 5 jaar naar de kern van slaap-, leer- en gedragsproblemen, kwam ik steeds dichter bij de werkelijke oorzaak van alles wat wij meemaken.
Omdat ik mij vervolgens meer wilde focussen op één vakgebied, heb ik na het oplossen van mijn eigen slaapprobleem, voor de wondere wereld van slaap gekozen.

Hierbij is het belangrijk om te weten dat wij worden gevormd worden door onze voorouders, ouders, eigen ervaringen en gebeurtenissen. Hier kan je van leren, maar ook door ontmoedigd raken. En daar wil ik graag een stokje voor steken.

 Ik bied graag een helpende hand aan moeders, kinderen en hun gezin die te maken hebben met slaapproblemen.

…. Zodat jouw gezin weer heerlijk kan dromen!

 Sinds 2011 is mijn eigen droom uitgekomen en heb ik een fijn liefdevol gezin. Door alle kennis die ik de laatste jaren heb opgedaan ben ik gegroeid als mens in positieve zin. Ik slaap goed, heb meer energie, weet beter waar mijn prioriteiten liggen, wat ik wil doen in het leven en ik heb ook daadwerkelijk een leuker leven!

En dit wens jou ook toe!

Plan een Skype gesprek met Silvia

Door u aan te  melden neem ik, Silvia Bernaards contact met u op om een Skype afspraak te plannen.

U heeft zich succesvol aangemeld voor een Skype gesprek