fbpx

Mijn naam is Silvia Bernaards (-Hondelink) en ik bied jou een helpende hand bij slaapproblemen.

 Ik ben gelukkig getrouwd met Bob Hondelink en we hebben een lieve zoon genaamd Stan (2011) en wonen samen in een fijne wijk in Malden (naast Nijmegen).

Van oorsprong kom ik uit het speciaal onderwijs, cluster 4, de gedragsproblematiek en/of psychische problematiek. Ik ben altijd al op zoek geweest naar de échte oorzaak onder toen nog, leer- en/of gedragsproblemen. Kinderen met een gemiddelde tot bovengemiddelde intelligentie en dan toch tegen allerlei “problemen” aanlopen. Wat was hier de reden van?

Zo is mijn zoektocht ontstaan en ben ik middels allerlei opleidingen en cursussen (Master Special Educational Needs / Beelddenkspecialist/Reflexintegratie/Guasha therapeut/ Faalangsttrainer/ Visueel trainer/ Germaanse Geneeskunde / Sysytemisch werk/ Human Design/ Pré- en Perinatale psychologie etc) mij gaan verdiepen in de mogelijke oorzaak onder de uitdagingen die bij kinderen en dus ook bij ons als ouder zijnde, op ons pad komen. Om uiteindelijk bij de wieg uit te komen…

In 2012 ben ik dan ook mijn eigen praktijk gestart voor in eerste instantie, kinderen met leer- en/of gedragsproblemen. Echter merkte ik al gauw, dat je een uitdaging bij een kind ook op kan lossen, door naar heel het gezin en systeem te kijken en de appel vaak niet ver van de spreekwoordelijke boom valt. Want de uitdagingen die jouw kind om de oren krijgt, heeft ook een boodschap voor jou. 

En nadat ik in 2017 mijn eigen slaapprobleem op een holistische en systemische manier heb opgelost (mijn slaapprobleem kwam o.a. voort uit het overlijden van mijn opa), ben ik mijn kennis meer en meer gaan delen. Hielp ik nieuwe moeders met een kindje wat slechter sliep, wat er uiteindelijk toe geresulteerd heeft, dat jij dit nu leest en ik jou kan helpen om anders naar het slaapprobleem van jouw kind te gaan kijken, zodat ook jij het bij de wortel aan kan gaan pakken en op kan gaan lossen.

Op weg naar een leuker leven voor heel het gezin!

Plan een Skype gesprek met Silvia

Door u aan te  melden neem ik, Silvia Bernaards contact met u op om een Skype afspraak te plannen.

U heeft zich succesvol aangemeld voor een Skype gesprek