fbpx

 

Download nu of meld je aan voor één van mijn gratis producten om de éérste stap te zetten richting het oplossen van het slaapprobleem van jouw kind, op weg naar een betere nachtrust voor heel het gezin!

 

Maak keuze uit:

  • Meld je aan voor de gratis online lezing Help! Waarom wil mijn kind niet slapen?
  • Download het gratis werkboek + bijbehorende video Help! Waarom wil mijn kind niet slapen?
  • Of download de gratis gids Met essentiële oliën naar dromenland!

 

Help! Waarom wil mijn kind niet slapen? Werkboek + video

Download nu het gratis werkboek en bekijk de bijbehorende video om een eerste goede stap te zetten om het slaapprobleem van jouw kindje op te kunnen lossen. Want je bent moe. Heel moe. Je hebt hoogstwaarschijnlijk al van alles geprobeerd om het slaapprobleem op te lossen, maar je hebt het tij nog niet kunnen keren. Wist jij dat jouw kindje met het slaapprobleem jou dolgraag iets wil vertellen? Bekijk de video, lees het werkboek en maak de vragen en start op die manier met het onderzoeken van het slaapprobleem van jouw kindje. Via de email krijg je van mij een link naar de video en het werkboek.

Bekijk hier de Privacy Verklaring

Hoi Silvia.
Ik wil je even een update geven .
Inmiddels heeft onze zoon het licht gezien en slaapt hij de meeste nachten door.

Geen idee hoe maar dat maakt uiteindelijk ook niet uit.
Ik ben al die tijd doorgegaan met hem bemoedigend toespreken en proberen vertrouwen te geven dat wij altijd samen zijn.
Hij zegt me na en dan gaat ie liggen en slapen. Van 20/20.30 – 6.30 uur!

Halleluja!!!

Nogmaals bedankt voor je slaapchallenge want het gaf me wel bevestiging en houvast. En het gevoel dat je niet de enige bent geeft ook rust.

Dus een dikke dankjewel!

Hilde

Volgende gratis online lezing: Zondag 17 januari 2021 om 09.30uur!

Meld je aan voor de gratis online lezing: Help! Waarom wil mijn kind niet slapen?

Onder elk slaapprobleem zit een échte oorzaak, maar tegenwoordig gaan we daar nauwelijks nog naar op zoek of zoeken we vaak op de verkeerde plek. Hierdoor zijn we vaker bezig met symptoombestrijding ipv het slaapprobleem bij de wortel aan te pakken. Tijdens deze online lezing deel ik graag mijn kennis met je, andere kennis, zodat je anders naar het slaapprobleem kunt gaan kijken. In mijn slaapbegeleiding neem ik altijd de zwangerschapsperiode, de geboorte en de familielijnen mee en daar wordt vaak niet naar gekeken. Kun je anders kijken naar het slaapprobleem, dan kun je het ook bij de wortel aanpakken en het slaapprobleem voor eens en altijd oplossen. Dan zal het naar bed brengen van jouw kind, geen strijd meer zijn. Dan zal het nastreven van een fijn dag- en nachtritme geen gedoe meer opleveren. Dan zal het doorslapen meer vanzelf gaan. Zodat uiteindelijk iedereen weer heerlijk kan gaan dromen! En dat is wat ik jou toewens....zzzzzz

Bekijk hier onze Privacy Verklaring

Met oliën naar dromenland? Bekijk dan zeker deze gratis online gids!

Download nu de gratis online gids: Met essentiële oliën naar dromenland!

Essentiële oliën zijn niet meer weg te denken uit mijn leven en ook tijdens het oplossen van mijn eigen slaapprobleem heb ik de oliën ingezet. Er zijn echter verschillende oliën die de slaap kunnen bevorderen en een goede nachtrust kunnen ondersteunen. Maar ja, welke oliën dan en waar begin je? In deze gratis gids deel ik graag mijn kennis met jou hoe jij essentiële oliën in zou kunnen zetten om de slaap van jouw kind te bevorderen en het slaapprobleem de baas te worden.

Bekijk hier onze Privacy Verklaring

Disclaimer:  Silvia Bernaards is niet medisch onderlegd en zij stelt geen diagnose, behandelt niet, schrijft geen medicijnen voor en zij geeft geen medisch advies. Bij twijfel en/of medische klachten raadt zij je aan om altijd eerst met een (huis)arts of specialist te overleggen. Daarnaast wordt alle aansprakelijkheid voor schade, direct of indirect, als gevolg van het gebruiken van de informatie op deze website, tijdens gratis online challenges, via de online academie www.bib-b.nl, en/of verkregen tijdens persoonlijke begeleiding, geheel uitgesloten. 

Plan een Skype gesprek met Silvia

Door u aan te  melden neem ik, Silvia Bernaards contact met u op om een Skype afspraak te plannen.

U heeft zich succesvol aangemeld voor een Skype gesprek