fbpx
Mijn naam is Silvia Bernaards en als Droomcoach help ik jou en jouw gezin anders te kijken naar de slaapproblemen die op jullie pad komen.

Ik ben jaren op zoek geweest naar de échte oorzaak achter verschillende klachten.

Om mijn slaapprobleem aan te pakken heeft van alles de revue gepasseerd. Van o.a. een psycholoog tot haptonomie of het uitproberen van een ander kussen, ik kwam niet tot de kern.

Totdat ik meer inzicht kreeg in hoe mijn lijf biologisch reageert op bepaalde gebeurtenissen en hoe onbewuste (familie)patronen enorm veel invloed hebben op mijn gedachten en slaapgedrag.

Als je het waarom begrijpt, kun je pas bij de échte kern komen van jouw slaapprobleem of die van jouw kind en ben je in staat om er anders naar te kijken. Om het vervolgens natuurlijk voor eens en altijd om te kunnen draaien.

 

…. Zodat jouw gezin weer heerlijk kan dromen!

Ik kan je op de volgende manieren een helpende hand bieden:

 

  • Online training Verover Je Nachtrust Terug!   –   Neem deel aan deze online training als je te maken hebt met een lief kindje met een slaapprobleem. Een krachtige online training van twee weken, waarin ik je anders laat kijken naar het slaapprobleem van jouw kindje, zodat je het probleem voor eens en altijd bij de wortel aan kan pakken! Je kunt op je eigen tempo vanuit thuis het programma doorlopen en je ontvangt om de dag een email en toegang tot de online academie vol met kennis, video’s en oefeningen om je nachtrust terug te veroveren en het slaapprobleem voor eens en altijd aan te pakken.

  • Live workshopdag Help! Mijn kind slaapt niet!   –   Deze dag wordt een hele belevenis! Kom op deze dag achter de achterliggende oorzaak van het slaapprobleem van jouw kind. Deze workshop zit boordevol kennis en effectieve tools en technieken om direct thuis toe te passen. Daarnaast is het mogelijk om specifiek op jouw verhaal in te gaan, zodat je inzichten krijgt om de slaapproblemen bij de wortel aan te pakken. Houd de website in de gaten voor data. 

  • 1 op 1 aan de slag met jouw slaapprobleem   –   Wil je liever met mij persoonlijk aan de slag met jouw slaapprobleem of die van jouw kind? N.a.v. een kort intakegesprek en wederzijdse kennismaking, is 1 op 1 begeleiding mogelijk. Interesse? Vraag een vrijblijvend intakegesprek aan via CONTACT.

Plan een Skype gesprek met Silvia

Door u aan te  melden neem ik, Silvia Bernaards contact met u op om een Skype afspraak te plannen.

U heeft zich succesvol aangemeld voor een Skype gesprek