fbpx
  • Gratis werkboek + bijbehorende video gratis

Download het gratis werkboek en bekijk de bijbehorende video om een eerste goede stap te zetten om het slaapprobleem van jouw kindje op te kunnen lossen. Want wist jij dat jouw kindje met het slaapprobleem jou eigenlijk iets wil vertellen? Bekijk de video, lees het werkboek en maak de vragen en start op die manier met het onderzoeken van het slaapprobleem van jouw kindje.

  • Gratis persoonlijke telefonische sessie

In een persoonlijke sessie per telefoon (max. 20minuten), gaan we samen kijken naar waar je staat, waar je naartoe wilt en welke stappen je kunt gaan nemen op slaapgebied om het slaapprobleem de baas te worden.

  • 1 op 1 online persoonlijke sessie (à 60minuten) €75,- (incl.btw)

Via het programma Zoom gaan we samen online in gesprek op een tijdstip wat jou uitkomt. We bespreken jouw huidige slaapsituatie en die van jouw kind en gaan samen op zoek naar de échte oorzaak onder het slaapprobleem. We hebben namelijk allemaal onze blinde vlekken en daarnaast hoef je dit proces zeker niet alleen te lopen. In een gesprek van ongeveer een uur, krijg jij die inzichten die nodig zijn om het slaapprobleem de baas te worden en gaan we dieper in op de échte oorzaak onder het slaapprobleem i.p.v. symptoombestrijding.

 

  • Zelfstandig of samen: online programma Laat je kind weer lekker slapen! €147,- (incl.btw) + Besloten FB Community

Onbeperkt toegang tot het online programma Laat je kind weer lekker slapen! 2.0 Middels video’s, werkboeken en werkbladen in de online academie, deel ik in 5 delen, die kennis en effectieve oefeningen met jou, die jij moet weten om het slaapprobleem bij de wortel aan te gaan pakken. Tevens hoort hier een besloten FB Community bij, zodat je ten alle tijden jouw vragen en persoonlijke slaapsituatie voor kunt leggen!

 

 

 

 

 

 

 

Zodat jij en jouw kindje eindelijk door kunnen gaan slapen.

Zodat jullie weer lekker zullen gaan slapen.

Zodat jullie weer vrolijk op kunnen staan en energievol de dag kunnen beginnen.

Zodat jullie weer een gelukkig gezinsleven krijgen.

Zodat de relatie met je partner weer kan verbeteren.

Zodat jullie weer datgene kunnen doen wat jullie willen doen, zonder stress, vermoeidheid en drama.

 

Zodat jullie weer heerlijk kunnen gaan dromen!

Plan een Skype gesprek met Silvia

Door u aan te  melden neem ik, Silvia Bernaards contact met u op om een Skype afspraak te plannen.

U heeft zich succesvol aangemeld voor een Skype gesprek