fbpx

Slaap

Jouw nacht bepaalt jouw dag.

Anders kijken, anders denken, verbeter je nachtrust op weg naar een leuker leven!

Mijn naam is Silvia Bernaards en ik bied jou als ouder een helpende hand bij het aanpakken van het slaapprobleem van jouw kind (0 tot en met 7 jaar).

Want nee, vaak is het geen fase.

En nee, het hoort er niet gewoon bij!

Ook jij en jouw gezin hebben recht op een goede nachtrust en een leuk leven!

Door slaapproblemen kan een gezin behoorlijk uit balans raken en kunnen er allerlei andere fysieke en mentale klachten ontstaan. En dat is het laatste wat ik voor jou en jouw gezin wens!

Want hoe belangrijk is slaap wel niet?

Een goede nachtrust zorgt o.a. voor fysiek en mentaal herstel, maar ook voor het verwerken van allerlei informatie en prikkels van overdag.

Ben je niet in staat om lekker te slapen en uit te rusten in de nacht, dan zul je dat vroeg of laat op allerlei vlakken in je leven gaan merken.

Mijn wens is om zoveel mogelijk gezinnen in Nederland te helpen naar een leuker leven…

Kussengevecht 1

Door jou andere kennis aan te reiken, jou anders te laten kijken en anders te laten denken over het slaapprobleem, kun je de échte oorzaak van het probleem van jouw kindje achterhalen.

Weet je de échte oorzaak van het slaapprobleem, dan pas kun je het probleem bij de wortel aanpakken en ben je in staat om er voor eens en voor altijd mee af te rekenen!

Middels mijn blog, social media kanalen en gratis online lezingen, deel ik graag mijn andere kijk op slaapproblemen. Wil je een goede eerste stap zetten om het slaapprobleem de baas te worden? Vraag dan gauw mijn gratis werkboek plus bijbehorende video aan, om te kijken of mijn werkwijze bij jou past.

Ben je echter die gebroken nachten nu echt spuugzat en ben je klaar met heel dat naar-bed-brengen-gedoe? Overweeg dan om direct te starten met het online programma Laat je kind weer lekker slapen!

Ik deel dan graag die kennis en vaardigheden met je die jij moet weten om het slaapprobleem de baas te worden. En weet dat je het niet alleen hoeft te doen! Bij het online programma krijg je namelijk ook toegang tot de waardevolle Facebook Community Laat je kind weer lekker slapen! voor de nodige support, om je vragen te stellen en je persoonlijke situatie voor te leggen.

Zodat je het slaapprobleem bij de wortel aan kan pakken en het voor eens en altijd om kan gaan draaien. Zodat iedereen weer heerlijk kan gaan dromen….. zzzzz….

Wij mensen en kinderen worden gevormd door alles wat wij meemaken, gehoord en gezien hebben, van conceptie, zwangerschap, geboorte tot nu. Ook hoe jij slaapt ligt vast in (onbewuste)patronen; jouw unieke slaapscript. En ergens is een verkeerde link ontstaan in het slaapscript van jouw kindje.

Ergens denkt jouw kind diep van binnen nog dat het alleen is, onveilig is of gevaarlijk is om te gaan slapen. Ergens, op onbewust niveau, dreigt er voor jouw kind nog gevaar als het zijn of haar bedje ziet. Of die angst nou reëel is of niet, jouw kindje ervaart dat nog zo en aan jou de schone taak om te kijken waar die link m.b.t. het slapen is ontstaan.  

In mijn begeleiding kijk ik anders en door samen in gesprek te gaan komen die verhalen naar boven die nog onder het slaapprobleem liggen. In mijn werk neem ik de zwangerschapsperiode en geboorte mee, maar tevens kijk ik ook naar de familielijnen en zal ik jou de nodige vragen stellen, zodat vroeg of laat dié antwoorden boven komen drijven die jij nodig hebt om het tij te keren!

Laten we samen op onderzoek uit gaan naar de échte oorzaak onder het slaapprobleem van jouw kind, zodat je het slaapscript van jouw kindje voor eens en altijd positief kan gaan veranderen.

Help! Doe ik het wel goed als moeder?

Help! Doe ik het wel goed als moeder?

Help! Doe ik het wel goed als moeder? Om maar gelijk het antwoord te geven op deze vraag; het antwoord is volmondig “JA”. Je doet het goed als moeder. En ik leg je in deze blog graag uit waarom. Het moederschap is een ontdekkingsreis, een innerlijke reis om wel te...

Lees meer
Help! Mijn kind is hoogsensitief!

Help! Mijn kind is hoogsensitief!

    Help! Mijn kind is hoogsensitief!   Veel kinderen hebben te maken met hoogsensitiviteit en dit kan het slapen nadelig beïnvloeden. Hoewel veel ouders de term “hoogsensitief” als eindstation beschouwen, begint het, in mijn ogen, dan pas. Want het ene kind is...

Lees meer
Rouw en slaapproblemen

Rouw en slaapproblemen

"Het slaapprobleem is begonnen in de periode dat mijn moeder slecht lag..." Eén van de vragen die ik altijd stel aan mijn klanten is; wanneer is het slaapprobleem ontstaan? Soms is er dan ineens het bewustzijn dat hij of zij sinds de geboorte eigenlijk al niet goed...

Lees meer

Plan een Skype gesprek met Silvia

Door u aan te  melden neem ik, Silvia Bernaards contact met u op om een Skype afspraak te plannen.

U heeft zich succesvol aangemeld voor een Skype gesprek