fbpx

Persoonlijk advies n.a.v. Challenge

Wat leuk dat je mee hebt gedaan aan de Challenge VAN NACHTBRAKER NAAR DOORSLAPER!

Zijn nog niet al je vragen beantwoord na afloop van de Challenge of wil je graag weten welk advies ik voor jou heb, in jouw unieke situatie? Dan is het mogelijk om alleen in de maand februari een persoonlijk 1 op 1 skypegesprek te plannen van 60 minuten.

Samen gaan we kijken naar jouw klacht of die van jouw kind en bespreken we welke mogelijkheden je hebt om stappen te nemen in het verbeteren van de situatie.

 

Alleen in de maand februari kost dit unieke

advies jou €26,- inclusief BTW voor een

1 op 1 skypegesprek van 60 minuten.

 

Meld je aan voor het skypegesprek door het contactformulier in te vullen en aan te geven dat je graag een skypegesprek wilt inplannen.

 

Klik hier – Ik wil graag een skypegesprek inplannen.

 

(Helaas wordt dit niet vergoed door de verzekeraar. Ben je na het gesprek totaal niet tevreden, dan geldt de niet goed, geld terug garantie, mits je kan beargumenteren waarom het jou niks heeft opgebracht.) 

 

Zoals in de Challenge naar voren is gekomen, heb ik een andere kijk en denkwijze op klachten en ziekten. Echter is de theorie die hierachter zit, zeker niet nieuw, maar al jaren bekend.

Deze theorie als basis zorgt ervoor dat je nu wél stappen kan nemen.

Dat problemen nu wél worden opgelost.

Een leuker leven nu wél dichterbij komt!

Ik vraag van jou een open blik, zodat ik jou een andere kijk en denkwijze kan schenken, zodat jij open kan gaan staan voor een leuker leven voor jou en jouw gezin.

Zie ik je snel?

Plan een Skype gesprek met Silvia

Door u aan te  melden neem ik, Silvia Bernaards contact met u op om een Skype afspraak te plannen.

U heeft zich succesvol aangemeld voor een Skype gesprek