fbpx

Online programma (2.0):

Laat je kind weer lekker slapen!

Voor al die moeders met een kind die moeite heeft om in slaap te vallen, door te slapen, of 's ochtends vroeg wakker is.

 

 

Voor al die moeders die diep van binnen wel doorhebben dat dit geen fase is en die zo verlangen naar een goede nacht slaap en rust....zzz...

 

 

Voor al die moeders die inmiddels op overleven staan en al van alles hebben geprobeerd maar niks lijkt te werken.

Voor al die moeders die hun kind absoluut niet willen laten huilen, maar ja wat dan?

Voor al die moeders die geen goed bedoeld advies meer kunnen horen

Voor al die moeders die inmiddels onzeker zijn geworden, maar wel anders durven te gaan kijken naar het slaapprobleem van hun kind.

Mijn naam is Silvia Bernaards

Als slaapcoach bied ik ouders een helpende hand bij het anders kijken naar het slaapprobleem van hun kind (0 t/m 7 jaar), zodat het slaapprobleem bij de wortel aangepakt kan worden. Voor eens en altijd!

Kom achter de échte oorzaak onder het slaapprobleem van jouw kind (0 t/m 7 jaar), zodat je het bij de wortel aan kan pakken en voor eens en altijd op kunt lossen!

Je hebt al van alles geprobeerd, maar niks lijkt te helpen.

De moed begint je in de schoenen te zakken en de slapeloze nachten beginnen zijn tol te eisen. 

Vermoeid, geïrriteerd, humeurig, gaten in het geheugen en de concentratie, met de handen in het haar, machteloos….

Je staat inmiddels meer op overleven dan op leven en ook de spanningen stijgen soms flink op tussen jou en je partner.

Op je werk begin je steken te laten vallen en je sociale leven staat al helemaal op een laag pitje.

Je vraagt je af wat je verkeerd doet en kan niet begrijpen dat andere kinderen wel makkelijk in slaap kunnen vallen.

Je omgeving geeft je goed bedoelde adviezen, maar begrijpen uiteindelijk niet echt, in wat voor een situatie jullie je verkeren. Adviezen, zoals “Ach, het hoort er nou eenmaal bij.”, “Het is vast een fase.” of “Laat je kindje gewoon maar even huilen.” kun je niet meer aanhoren.

Nee, het is geen fase en nee, je wilt je kind zeker niet laten huilen!

Je hoopt op beterschap, maar je moedergevoel geeft al een langere tijd aan dat er iets niet klopt.

Maar wat?! Ook de huisarts en het consultatiebureau lijken je niet te begrijpen en elke keer kom je weer van een koude kermis thuis…

Wanneer stopt dit?? 

 

Nee, het is geen fase en het hoort er ook niet gewoon bij.

En nee, er is niks mis met jou of jouw kind!

Zodat het slaapprobleem bij de wortel aangepakt kan worden. Voor eens en altijd.

6 modules, boordevol andere kennis, effectieve oefeningen en online hulp!

Op weg naar rust en meer ontspanning voor heel het gezin!

Meld je nu aan voor het Laat je kind weer lekker slapen! pakket:

 • Je leert anders te kijken naar het slaapprobleem van jouw kind, zodat je het probleem bij de wortel aan kan gaan pakken.
 • Je leert hoe je het slapen van jouw kind op een liefdev0lle manier kan bevorderen, zonder je kindje maar te laten huilen of in een slaap- waakritme te proppen.
 • Je leert hoe je het slaapprobleem van jouw kind nader kan onderzoeken, om achter de échte oorzaak te komen (en het klinkt complexer dan het is! ).
 • Je leert dat het geen toeval is dat juist jouw kind tegen slaapproblemen aanloopt
 • Je leert andere kennis, systemisch en holistisch, wat tegenwoordig nauwelijks meer wordt doorgegeven, zodat jij het slaapprobleem voor eens en altijd op kunt lossen. Voor jou, jouw kindje en toekomstige generaties.
 • Je leert hoe onverwerkte gebeurtenissen ten grondslag kunnen liggen aan slaapproblemen en fysieke klachten onder slaapproblemen (zoals bijv. bij reflux, astma, hoogsensitiviteit, darmproblemen of allergieën).
 • Je leert hoeveel invloed onze familie bewust en onbewust heeft op ons dagelijks leven.
 • Je leert hoe belangrijk de zwangerschapsperiode is en de geboorte
 • Je leert effectieve oefeningen, die je dagelijks in kan gaan zetten om het slapen te bevorderen.
 • Je leert wat verwerken is i.p.v. iets een plekje geven
 • Je leert hoe je om kan gaan met jouw emoties en die van jouw kind
 • En tot slot; je leert weer te vertrouwen op je moedergevoel en hoe jij aan de juiste antwoorden kan komen, voor jou en jouw kind(eren).

In mijn andere kijk op slaapproblemen en begeleiding neem ik mee:

 

 1) Oude kennis en de magie van ons onderbewuste

 

2) De zwangerschap en de geboorte

 

 

 

 3) Wat speelt er in de familielijn?

Meld je nu direct aan voor het Laat je kind weer lekker slapen! Pakket op weg naar een betere nachtrust!

Een uitgebreid online programma plus persoonlijke begeleiding!

Nu voor €395,- !

Je ontvangt:

 • Onbeperkt toegang tot het online programma Laat je kind weer lekker slapen! (2.0) in de online academie met andere kennis en vaardigheden middels video’s, opdrachten en invulbladen. Ook kun je een waardevol slaaplogboek downloaden ter ondersteuning, maar hoeft natuurlijk niet als je er nu al direct de kriebels van krijgt 😉
 • 5 modules en een bonusmodule, die elk bestaan uit een welkomstvideo en 3 opdrachten met bijbehorende video en/of oefening, om achter de échte oorzaak onder het slaapprobleem te komen. En weet je die? Uiteraard vertel ik je ook wat je vervolgens kan doen om het op te lossen.
 • Toegang tot de besloten Facebookgroep behorend bij dit online programma, waar ook nog waardevolle informatie te vinden is d.m.v. de vragen van moeders die je voorgingen.

 • Drie persoonlijke 1 op 1 online sessies, zodat we samen de diepte in kunnen gaan en de boodschap van jouw kind m.b.t. zijn of haar slaapgedrag op tafel kunnen toveren. Weet je dat, dan kan het slaapprobleem vanzelf gaan keren!

   

 • De mogelijkheid om jouw vragen per app, Messenger en/of email te stellen, gedurende dit traject, zodat ik direct met je mee kan kijken en je net even dat steuntje in de rug kan geven.

 

Modules:

 • Module 1: De huidige slaapsituatieHoe ziet jullie huidige slaapsituatie eruit en wat maakt dat tot nu toe nauwelijks iets heeft geholpen? Wat zijn de meest standaard slaapadviezen die gegeven worden en waarom werkt het vaak niet of levert veel strijd op?

 • Module 2: Ons onderbewusteIn module 2 deel ik kennis met je die jij moet weten om zelf aan de slag te kunnen gaan met het onderzoeken van het slaapprobleem van jouw kind. Want als je zoekt naar antwoorden dan moet je wel weten op welke plaats je moet zoeken.

 • Module 3: Slapen gekoppeld aan angstIn deze module gaan we de diepte in en gaan we kijken naar wat er allemaal gekoppeld zit aan het slapen, in het onderbewuste van jouw kind, van jou of zelfs van jouw (voor)ouders. 

 • Module 4: Slapen gekoppeld aan pijnWat als het slapen negatief beïnvloed wordt, door fysieke klachten? Denk hierbij aan o.a. darmklachten, luchtwegklachten, allergieën of (verborgen) reflux. Elke fysieke klacht bij jouw kind of bij jou, heeft ook een échte oorzaak en kun je nader onderzoeken om het bij de wortel aan te kunnen pakken.

 • Module 5: Verwerken en loslatenModule 1 t/m 4 kunnen iets met je doen. Maar ja, wat doe je daarmee en hoe kun je het slaapprobleem nou voor eens en altijd omdraaien? Dat komt aan bod in module 5.

 • Bonusmodule: De zwangerschap en geboorte – Het moment van conceptie, de zwangerschapsperiode en de geboorte, hebben vaak veel meer impact op de rest van ons leven dan wij vaak denken. Wat er in die periode gebeurt, zowel positief als negatief, kan zich herhalen in het leventje van een kind en zelfs tot en met de volwassenheid. Totdat je je er bewust van wordt. Totdat je datgene verwerkt wat er nog verwerkt mag worden. Totdat er dus bewustzijn optreedt van de gebeurtenissen die in die periode hebben plaatsgevonden en heeft geleid tot één of meerdere overlevingsmechanismen; die vervolgens losgelaten kunnen worden. In deze module deel ik graag die kennis met je die, in mijn ogen, iedereen zou moeten weten en al helemaal als je zwanger bent, zwanger wilt worden en/of met zwangere dames en partners, werkt.

Wat anderen zeggen:

Hoi Silvia,
De slaap problemen bij mijn zoontje zijn opgelost.
Heb veel advies van jou gevolgd en dingen uitgeprobeerd.
We zijn er eindelijk uit, het is opgelost.
Hij gaat heerlijk om 8u naar bedje en slaapt tot 8u ’s morgens.
Zonder problemen naar bedje en de nacht gaat ook super.
Nogmaals heel erg bedankt.
Veel liefs,
Lesley

Silvia helpt je verder te kijken en is hierbij ontzettend betrokken en enthousiast. We snappen nu wat de échte oorzaak is van de slaapissue van ons dochtertje. Maar de begeleiding gaat ook echt verder dan dat. Silvia helpt ook met het maken van een plan en coacht jou als ouder tijdens de uitvoering hiervan. Voordat we in contact kwamen met Silvia hebben we van alles geprobeerd om ons dochtertje [13 maanden] lekker te laten slapen. Silvia luistert naar jou als ouder waardoor je nooit iets hoeft te doen wat niet goed voelt. Als ouder wordt je weer in je eigen kracht gezet. Haar online programma ‘laat je kind weer lekker slapen’ helpt niet alleen bij het slaapprobleem van je kindje, de tools die je leert kunnen bij allerlei situaties helpen. Wat is er als ouder nu fijner dan een kindje die tevreden slaapt en wakker wordt!?

Kim

Silvia helpt je om samen te kijken naar de onderliggende oorzaak van het slaapproblemen van je kind.Door dit te onderzoeken ben ik tot nieuwe inzichten gekomen die mij naast het oplossen van de slaapproblemen ook helpen in het dagelijks leven. Vooral het laagdrempelige contact met Silvia heb ik als erg prettig ervaren.
Nikita

Ik vond de persoonlijke coachingsessie met Silvia heel bijzonder en heel waardevol. Silvia kijkt naar het slapen van een kind op een manier waarop ik dat nog niemand anders heb zien doen. Ik merkte dat alle reguliere adviezen keer op keer niet voor ons werkten en dat zorgde voor frustratie en onbegrip.

Door met Silvia te gaan werken ben ik meer gaan vertrouwen op mijn onderbewuste. Zo ben ik toch dat fijne slaappakje gaan kopen, wat ik eigenlijk erg duur vond. Hierdoor ligt ze niet meer zonder dekens in de nacht waardoor ze vaker wakker werd. Tevens merken we dat ze voor het eerst in 2 jaar zelf rustig in slaap begint te vallen. We zien dat het leren slapen bij haar een geleidelijk proces is dat tijd nodig heeft, maar door de patronen en gebeurtenissen een plekje te geven kan ik de situatie ook beter dragen. 

Daarnaast werkt het ook door op mijn persoonlijke leven. De sessie heeft mij inzicht gegeven in mijn eigen patronen en ik voel hierdoor meer rust, vertrouwen en veiligheid in mijn eigen leven. 

Daniëlle

Zodat je achter de échte oorzaak onder het slaapprobleem van jouw kind gaat komen.

Zodat je het slaapprobleem bij de wortel aan kunt gaan pakken.

Zodat je je niet meer hoeft af te vragen wat je verkeerd doet.

Zodat je weer op je moedergevoel kan gaan varen.

Zodat je jouw kindje weer met een glimlach naar bed kan brengen.

Zodat jullie weer met energie op kunnen gaan staan.

Zodat jullie weer heerlijk kunnen gaan dromen….

 

Plan een Skype gesprek met Silvia

Door u aan te  melden neem ik, Silvia Bernaards contact met u op om een Skype afspraak te plannen.

U heeft zich succesvol aangemeld voor een Skype gesprek