fbpx

Online programma: Laat je kind weer lekker slapen!

Kom achter de échte oorzaak onder het slaapprobleem van jouw kindje (0 t/m 7 jaar), zodat het voor eens en altijd opgelost kan worden!

 

 • Want je bent moe, heel moe.
 • Je staat meer op overleven dan op leven.
 • Je weet niet meer hoe lang je dit nog vol gaat houden.
 • Je hebt al van alles geprobeerd, maar het slapen van jouw kindje is een drama. Al weken, maanden of zelfs jaren!
 • Het naar bed brengen van jouw kindje is een hele strijd.
 • En jouw kindje komt niet 1x per nacht eruit, nee, wel 3, 4 of >5x!
 • In de avond heb je maar één vraag…

“Waarom slaapt mijn kind niet gewoon door?!”

 

Ja, ik ga voor een goede nachtrust!

Je hebt al van alles geprobeerd….

Maar niks lijkt te helpen en de moed begint je in de schoenen te zakken. De slapeloze nachten beginnen zijn tol te eisen en je staat inmiddels meer op overleven dan op leven.

De spanning stijgt tussen jou en je partner, op je werk begin je steken te laten vallen en je sociale leven staat al helemaal op een laag pitje.

Je omgeving geeft je goed bedoelde adviezen, maar begrijpen uiteindelijk niet echt, in wat voor een situatie jullie je verkeren. Adviezen, zoals “Ach, het hoort er nou eenmaal bij.”, “Het is vast een fase.” of “Laat je kindje gewoon maar even huilen.” kun je niet meer aanhoren.

Nee, het is geen fase en dat weet je diep van binnen!

Je hoopt op beterschap, maar je moedergevoel geeft al een langere tijd aan dat er iets niet klopt. Maar wat?! Ook de huisarts en het consultatiebureau lijken je niet te begrijpen en elke keer kom je weer van een koude kermis thuis…

Wanneer stopt deze ellende?

Wacht niet tot de zwarte vlekken voor je ogen verschijnen!

Het is geen “toeval” dat juist jouw kindje niet goed slaapt.

Het is geen “toeval” dat dit nu net jou en jouw kindje overkomt.

Het is geen “toeval” dat alle alarmbellen af gaan bij jouw kind als het moet gaan slapen en/of wakker wordt midden in de nacht/ of vroeg in de ochtend.

Het ontbreekt ons tegenwoordig alleen aan de juiste kennis!

In het online programma en mijn persoonlijke begeleiding gaan we samen kijken naar:

Oude Kennis

Door jou andere kennis en effectieve oefeningen aan te reiken, en door het stellen van de JUISTE vragen, ga we samen het slaapprobleem stap voor stap ONDERZOEKEN, zodat het slaapprobleem bij de wortel aangepakt kan worden.

Zwangerschap en Geboorte

Hoe was de zwangerschap en de geboorte en wat voor een invloed heeft dit op het huidige slaapprobleem? Dat ga je in dit online programma ontdekken.

Familielijnen

Wat zit er in de familielijn m.b.t. slapen? Je gaat leren welke invloed familielijnen op het huidige slaapprobleem van jouw kind kunnen hebben. En dit is van een veel grotere invloed dan wij vaak denken!

 

Anders kijken, anders denken, zodat het slaapprobleem bij de wortel aangepakt kan worden!

En dát maakt deze methodiek anders, dan alle andere slaapmethodieken.

In 3 weken tijd vertel ik jou, wat jij moet weten om het slaapprobleem van jouw kindje de baas te worden.

Je leert:

 • Je leert anders te kijken naar het slaapprobleem van jouw kindje, zodat je het probleem bij de wortel aan kan gaan pakken.
 • Je leert dat het geen toeval is dat juist jouw kindje tegen slaapproblemen aanloopt
 • Je leert andere kennis, eeuwenoude kennis, maar wat tegenwoordig nauwelijks meer wordt doorgegeven, zodat jij het slaapprobleem voor eens en altijd op kunt lossen. Voor jou, jouw kindje en toekomstige generaties.
 • Je leert hoe onverwerkte gebeurtenissen ten grondslag kunnen liggen aan slaapproblemen, ook bij fysieke klachten (zoals bijv. bij reflux, astma, darmproblemen of allergieën).
 • Je leert dat de zwangerschapsperiode, de 9 maanden ervoor en het eerste levensjaar erna, veel belangrijker is voor de rest van ons leven, dan wij denken.
 • Je leert hoeveel invloed onze familie heeft op ons dagelijks leven.
 • Je leert het slaapprobleem van jouw kindje te onderzoeken, op te lossen en leert hoe je een nieuw slaapritme aan kan leren.
 • Je leert hoe je een nieuw slaap- en waakritme op een fijne manier op kunt bouwen, zonder je kindje “maar te laten huilen.”
 • Je leert effectieve oefeningen, die je dagelijks in kan gaan zetten om (slaap)problemen te onderzoeken en los te laten. Voor eens en altijd!

Laat je kind weer lekker slapen! – Pakket:

Het Laat je kind weer lekker slapen! – Pakket bestaat uit:

Toegang tot het online programma: Laat je kind weer lekker slapen!

Onbeperkt toegang tot het online programma Laat je kind weer lekker slapen!

Middels video’s, werkboeken en werkbladen in de online academie, deel ik in 5 delen, die kennis en effectieve oefeningen met jou, die jij moet weten om het slaapprobleem bij de wortel aan te  pakken.

2 online persoonlijke sessies

Tevens horen er bij dit online programma twee persoonlijke online sessies met mij bij, van ongeveer 60 minuten per keer. We spreken elkaar via het online programma Zoom op een tijdstip wat jou uitkomt en gaan samen op zoek naar de échte oorzaak onder het slaapprobleem van jouw kindje.

We hebben namelijk allemaal onze blinde vlekken en daarnaast hoef je dit proces zeker niet alleen te lopen. Ik bied graag een helpende en ondersteunende hand.

Besloten Facebook Community én ondersteuning via Messenger/Whatsapp

Voor de deelnemers aan het online programma Laat je kind weer lekker slapen! staat een besloten Facebookcommunity klaar. Hierin kun je je vragen stellen en/of je persoonlijke slaapsituatie voorleggen, zodat ik met je mee kan kijken en je kan helpen door proces heen. Daarnaast zal je merken dat je echt niet de enige bent die in deze situatie verkeerd.

 

Naast toegang tot de besloten Facebook Community, zijn er misschien toch dingen die je liever privé wil delen en/of wil vragen. Via Messenger of Whatsapp ben ik er voor je (op tijden in overleg).

 

Zodat je het slaapprobleem bij de wortel aan kunt gaan pakken.

Zodat jullie weer heerlijk kunnen gaan slapen.

Zodat je jouw kindje weer met een glimlach naar bed kan brengen.

Zodat jullie weer met energie op kunnen gaan staan.

Zodat jullie weer datgene kunnen gaan doen, wat jullie willen gaan doen.

Samen.

Mét energie en mét een goed humeur.

Zodat jullie weer kunnen gaan leven i.p.v. overleven.

Want dat is wat ik jullie toewens en het kan wellicht wel veel sneller en eerder dan jij denkt!

Kies de hulp die bij jouw past!

Wil je liever zelf op onderzoek uitgaan en vind je het fijn om zelf op je eigen tempo die andere kennis tot je te nemen? Dan is het online programma Laat je kind weer lekker slapen! ideaal voor jou!

Onderzoeken op je eigen tempo, maar mét de mogelijkheid om vragen te stellen als dat nodig is. Dat kan in de besloten facebookgroep die bij dit programma hoort.

Wil je toch liever naast toegang tot het online programma Laat je kind weer lekker slapen! mijn persoonlijke hulp en wil je dat er iemand met je meekijkt naar jou specifieke slaapsituatie? Dan past het Laat je kind weer lekker slapen! – Pakket beter bij jou. In dat geval krijg je toegang tot het online programma Laat je kind weer lekker slapen!, 2 persoonlijke online sessies met mij via Zoom en persoonlijke ondersteuning via Messenger/Whatsapp op afgesproken tijden.

Kies wat het beste bij jou past!

 

Wat anderen zeggen:

Silvia helpt je verder te kijken en is hierbij ontzettend betrokken en enthousiast. We snappen nu wat de échte oorzaak is van de slaapissue van ons dochtertje. Maar de begeleiding gaat ook echt verder dan dat. Silvia helpt ook met het maken van een plan en coacht jou als ouder tijdens de uitvoering hiervan.

Voordat we in contact kwamen met Silvia hebben we van alles geprobeerd om ons dochtertje [13 maanden] lekker te laten slapen. Silvia luistert naar jou als ouder waardoor je nooit iets hoeft te doen wat niet goed voelt. Als ouder wordt je weer in je eigen kracht gezet. Haar online programma ‘laat je kind weer lekker slapen’ helpt niet alleen bij het slaapprobleem van je kindje, de tools die je leert kunnen bij allerlei situaties helpen. Wat is er als ouder nu fijner dan een kindje die tevreden slaapt en wakker wordt!?

Kim ten Damme

Het naar bed brengen van mijn zoontje van 3 jaar vond ik vreselijk, ik zag er tegenop. Hem dwingen, met verdriet naar bed te gaan, waardoor hij uiteindelijk een woedeaanval kreeg, bracht mij tot grote wanhoop. Onmacht. Na vele goed bedoelde adviezen en technieken ontmoette ik Silvia. Na deze ontmoeting begreep ik eindelijk wat er allemaal in het hoofdje van mijn zoontje omging. Door dit inzicht en de tips heb ik nu weer plezier in het naar bed brengen van mijn zoontje en kan hij rustig in slaap vallen. Dank je wel Silvia.

Mieke

Ik vond de persoonlijke coachingsessie met Silvia heel bijzonder en heel waardevol. Silvia kijkt naar het slapen van een kind op een manier waarop ik dat nog niemand anders heb zien doen. Ik merkte dat alle reguliere adviezen keer op keer niet voor ons werkten en dat zorgde voor frustratie en onbegrip.

Door met Silvia te gaan werken ben ik meer gaan vertrouwen op mijn onderbewuste. Zo ben ik toch dat fijne slaappakje gaan kopen, wat ik eigenlijk erg duur vond. Hierdoor ligt ze niet meer zonder dekens in de nacht waardoor ze vaker wakker werd. Tevens merken we dat ze voor het eerst in 2 jaar zelf rustig in slaap begint te vallen. We zien dat het leren slapen bij haar een geleidelijk proces is dat tijd nodig heeft, maar door de patronen en gebeurtenissen een plekje te geven kan ik de situatie ook beter dragen. 

Daarnaast werkt het ook door op mijn persoonlijke leven. De sessie heeft mij inzicht gegeven in mijn eigen patronen en ik voel hierdoor meer rust, vertrouwen en veiligheid in mijn eigen leven. 

Daniëlle

Silvia helpt je om samen te kijken naar de onderliggende oorzaak van het slaapproblemen van je kind.Door dit te onderzoeken ben ik tot nieuwe inzichten gekomen die mij naast het oplossen van de slaapproblemen ook helpen in het dagelijks leven. Vooral het laagdrempelige contact met Silvia heb ik als erg prettig ervaren.

Nikita

Plan een Skype gesprek met Silvia

Door u aan te  melden neem ik, Silvia Bernaards contact met u op om een Skype afspraak te plannen.

U heeft zich succesvol aangemeld voor een Skype gesprek