fbpx

Met essentiële oliën naar dromenland!

Alsjeblieft! De gratis gids Met essentiële oliën naar dromenland!

In onderstaande gids deel ik mijn kennis over hoe je je eigen nachtrust kunt bevorderen met essentiële oliën en/of de baas kunt worden over het slaapprobleem van jouw kind.

Ben je enthousiast geworden over de essentiële oliën?

Bekijk de video en zie waar de Premium Starterkit uit bestaat.

Wat zit er in de Premium Starterkit van Young Living? 

Dit is hét basispakket om een goede start te maken met het inzetten van essentiële oliën in jouw dagelijks leven. En natuurlijk bevat dit pakket ook al direct een aantal fijne oliën die gebruikt kunnen worden bij slaapproblemen.

In deze video laat ik je zien waar het basispakket uit bestaat, welke 12 essentiële oliën in de Starterkit zitten en geef ik een eerste opsomming van waar je de oliën voor zou kunnen gebruiken. Natuurlijk laat ik ook weten welk oliën uit de kit je direct in kan zetten om de slaap van jouw kind te bevorderen.

* Young Living werkt met een Flexoil systeem, op het moment dat één of meerdere oliën niet leverbaar zijn worden ze vervangen met oliën met een vergelijkbare werking zodat de Premium Starter Kit altijd leverbaar blijft.

Prijs: €171,52

Tevens krijg je toegang tot twee besloten facebookgroepen (In de olie Community en mijn eigen FB Community Young Living – Silvia) waar jij vervolgens met al je olie vragen terecht kan, waar tips en tricks worden gedeeld en waar jij nog meer te weten kan komen over de oliën.

De Premium Starterkit bestaat uit:

Diffuser: De Dewdrop Diffuser

Premium 12x Essential Oils:

Lavender (5 ml), Peppermint (5 ml), Lemon (5 ml), Frankincense (5 ml)

Di-Gize (5 ml), Thieves® (5 ml), Purification™ (5 ml), R.C.™ (5 ml)

Copaiba (5 ml), PanAway™ (5 ml), Stress Away™ (5 ml), Orange+ (5 ml)

Extra’s:

  • AromaGlide™ Roller Fitment
  • Voorbeelden van visitekaartjes (10 stuks),
  • 10 testflesjes,
  • Catalogus
  • Ontdek je Young Living levensstijl brochure
  • 2 NingXia Red® singles (60 ml)

 

 

Super leuk!

Ik wil de Premium Starterkit bestellen.

Hoe doe ik dat?

Young Living is een Amerikaans bedrijf, maar heeft inmiddels ook een warenhuis in Nederland. Omdat Young Living geen eigen winkels heeft, wordt alles op een eigen account besteld en bij je thuis afgeleverd.

Om te kunnen bestellen dien je een Young Living Account aan te maken, net zoals je vaak een account aanmaakt bij een ander online bedrijf voor het kopen van boeken of kleren. Omdat het Amerikaans is kun je alleen betalen met een Credit Card of een Paypall Account.

Als je bij het aanmaken van het account mijn lidmaatschapsnummer invult, ben ik diegene waarbij je terecht kunt als je vragen hebt over het gebruiken van de oliën en andere olie-gerelateerde vragen. Hiervoor ontvang ik uiteindelijk een kleine vergoeding, maar voel je vrij om ook een ander membernummer in te vullen.

Nodig:

Een geldig Credit Card of een actief Paypall account

Mijn lidmaatschapsnummer is: 3309602

Gebruik vervolgens bij het bestellen de code 546314Premium Starter Kit with Dewdrop (NL) of de code 546514Premium Starter Kit with Aria (NL) voor de luxere diffuser.

Kom je er niet uit? Mail mij op silviabernaards@gmail.com

Er zijn twee mogelijkheden waarop je de Premium Starterkit kunt bestellen:

1) Bestellen zonder spaarsysteem – niet sparen voor gratis producten en hogere verzendkosten:

Direct bij het aanmaken van een Young Living Account kun je in dit geval de Premium Starterkit mee bestellen, zonder deel te nemen aan het spaarprogramma. Volg in dat geval de stappen van Young Living bij het aanmaken van een account.

Klik bovenin op “Word lid” op de volgende pagina:

Maak hier je Young Living Account aan.

 

 

 

2) Bestellen mét het spaarsysteem – punten sparen voor gratis producten en lagere verzendkosten (Volg het stappenplan, hierboven te downloaden):

Je maakt éérst een Young Living Account aan en dáárna plaats je pas een bestelling, zodat je eerst het spaarprogramma Essential Rewards aan kan zetten. Je doorloopt vrijwel dezelfde stappen, maar slaat het aanvinken van de Premium Starterkit in eerste instantie over. Met Essential Rewards, het spaarprogramma, is het de bedoeling dat je elke maand voor 50pv (punten) een bestelling plaatst, wat ongeveer neerkomt op €60,- à €70,- euro, Weet dat je nergens “aan vast zit” en dit elk moment op kan zeggen, door dit telefonisch door te geven. Maar aangezien de Premium Starterkit best een investering is, is het leuk als je direct daar al punten over kan sparen en lagere verzendkosten hebt.

Volg de stappen in het document hierboven:

Maak hier je Young Living Account aan.

Plan een Skype gesprek met Silvia

Door u aan te  melden neem ik, Silvia Bernaards contact met u op om een Skype afspraak te plannen.

U heeft zich succesvol aangemeld voor een Skype gesprek